Ανακαλύψτε το Forbrain ® !

Posted on by


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Επαναστατικό σύστημα ακουστικών, που επανεκπαιδεύει την εγκεφαλική λειτουργία επεξεργασίας των πληροφοριών. Χρησιμοποιεί τη φωνή του χρήστη, για να ωθήσει την εγκεφάλική δραστηριότητα και να βελτιώσει την συγκέντρωση και την προσοχή.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤα ακουστικά Forbrain® αξιοποιούν την αγωγιμότητα των οστών της κεφαλής, χρησιμοποιόντας τεχνολογία αιχμής και είναι κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.  

Forbrain

ΕΠΙΣΤΗΜΗTo Forbrain® λειτουργεί ταυτόχρονα σε όλες τις πτυχές του ακουστικό-φωνητικού βρόχου και με τον τρόπο αυτό προσφέρει στο νευρικό σύστημα μια σταθερή αισθητήρια εκγύμναση. Έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την ομιλία, την προσοχή, την μνήμη, την εστίαση/συγκέντρωση και τον συντονισμό.

 ΕΦΑΡΜΟΓΗΤο Forbrain® είναι μία μοναδική συσκευή, η οποία μεταγράφει συγκεκριμένα στοιχεία της φωνής του χρήστη, τα ενισχύει και τα στέλνει, απευθείας, στην δομή των κρανιακών οστών, ενώ την ίδια στιγμή, επιτρέπει στα αυτιά να αντιλαμβάνονται, κανονικά, τους εξωτερικούς ήχους.

ΧΡΗΣΗΤο Forbrain® είναι για όλους και για όλες τις ηλικίες. Χρησιμοποιείστε το από την ηλικία της πρώιμης παιδικής γλωσσικής ανάπτυξης, (πρώτοι ήχοι) έως το βαθύ γήρας. Χρησιμοποιείστε το μόνοι σας ή με τους γονείς, τους θεραπευτές, τους εκπαιδευτικούς και τους προπονητές σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε όταν το φοράτε, είναι να μιλήσετε ή να διαβάσετε μεγαλοφώνως, λίγα λεπτά την ημέρα και να επαναλαμβάνετε αυτήν την εξάσκηση, καθημερινά. Το Forbrain® σταδιακά και συνεχώς θα υποκινεί και θα επανεκπαιδεύει τον εγκέφαλό σας.